Dim Dim Damru Bajavela – Bhajan Lyrics / डिम डिम डमरु बजावेला लिरिक्स

Dim Dim Damru Bajavela – Bhajan Lyrics

डिम डिम डमरू भजावे लाहा मार जोगियां हिन्दी लिरिक्स 

डिम डिम डमरू भजावे लाहा मार जोगियां,
डिम डिम डमरू भजावे लाहा मार जोगियां,
हे हमार जोगियां हो हमार जोगियां,
ओ हमार जोगियां हो हमार जोगियां,
डिम डिम डमरू भजावे लाहा मार जोगियां,
शीश गंगा जी के धार सोहे चन्द्रमा लिल्लाहर,
शीश गंगा जी के धार सोहे चन्द्रमा लिल्लाहर,
शीश गंगा जी के धार सोहे चन्द्रमा लिल्लाहर,
अंग भभूति रमावे ला मार जोगियां,
डिम डिम डमरू भजावे ला मार जोगियां,
डिम डिम डमरू भजावे ला मार जोगिया,
संग भुत बरियात और जोगनी जमात,
भूढ़े बस हां चढ़ आवे लाहा मार जोगिया,
अंग भभूति रमावे लाहा मार जोगियां,
भूढ़े बस हां चढ़ आवे लाहा मार जोगियां,
अंग भभूति रमावे लाहा मार जोगियां,
डिम डिम डमरू भजावे लाहा मार जोगियां,
पहिरे नागरी पुछाला हाथ कान पेहरि निहाला,
हर दम राम नाम गावे ला मार जोगियां ,
डिम डिम डमरू भजावे ला मार जोगियां,
सब लोक के जो देवा करे सारा जग सेवा,,
 करे सारा जग सेवा सब लोक के जो देवा
सब लोक के जो देवा करे सारा जग सेवा
की शिव शंकर कहा लाव  के हमार जोगिया
डिम डिम डमरू भजवे ला मार जोगिया,

Dim Dim Damru Bajavela – Bhajan Lyrics

 

Dim Dim Damru Bajavela English Lyrics

 
dim dim damro bajave Lala Mar Jogiya
 dim dim damro bajave Lala Mar Jogiya
hey Hamar Jogiya Ho Hamar Jogiya 
O Hamar Jogiya Ho Hamar Jogiya
dim dim damro bajave Lala Mar Jogiya
 
shish Ganga Ji ke Dhar Sohi Chandrama lillahr
shish Ganga Ji ke Dhar Sohi Chandrama lillahr
Shish Ganga Ji ke Dhar Sohi Chandrama lillahr
Ang bhbhuti rmave la mar Jogiya
Dim dim damro bhajave la mar Jogiya
Dim dim damro bhajave la mar Jogiya
 
 
Ang Bhot biryat  aur Jogni Jamat
Bhode bus ha Chadh Aave Leha mar 
Jogiya
Ang Bhot rmave lah mar Jogiya 
Jamat
Ang Bhot rmave lah mar Jogiya 
Jamat
Dim dim damro bhajave la mar Jogiya
 
Pahire Nagari puchala hath kan pehri nihal
Hr dam ram nam gave la mar Jogiya
Dim dim damro bhajave la mar Jogiya
 
Sab lok ke jo deva kre sara jag seva
Kre sara jag seva sab lok ke jo deva 
Sab lok ke jo deva kre sara jag seva
Ki shiv shnkar kahvela ki Hamar Jogiya 
Ki shiv shnkar kahvela ki Hamar Jogiya 
Dim dim damro bhajave la mar Jogiya
Dim dim damro bhajave la mar Jogiya

Tags

यहाँ प्रसिद्ध शिव भजन “डिम डिम डमरू बजावेला हमार जोगिया” के संपूर्ण बोल प्रस्तुत हैं, जो भगवान शिव की तांडव मुद्रा और उनके भक्ति भाव को दर्शाते हैं।


🕉️ डिम डिम डमरू बजावेला हमार जोगिया – भजन लिरिक्स

डिम डिम डमरू बजावेला हमार जोगिया
हे हमार जोगिया हो हमार जोगिया
डिम डिम डमरू बजावेला हमार जोगिया

शीश गंगा जी के धार सोहे चन्द्रमा लिल्लाहर
अंग भभूति रमावेला हमार जोगिया
डिम डिम डमरू बजावेला हमार जोगिया

संग भूत बरियात और जोगनी जमात
भूढ़े बस हां चढ़ आवेला हमार जोगिया
डिम डिम डमरू बजावेला हमार जोगिया

पहिरे नागरी पुछाला हाथ कान पेहरि निहाला
हर दम राम नाम गावेला हमार जोगिया
डिम डिम डमरू बजावेला हमार जोगिया

सब लोक के जो देवा करे सारा जग सेवा
के शिव शंकर खावेला हमार जोगिया
डिम डिम डमरू बजावेला हमार जोगिया


इस भजन में भगवान शिव की तांडव मुद्रा, उनके डमरू की ध्वनि, गंगा की धार, चंद्रमा की शोभा, भभूति से रमाया गया शरीर, नागों की माला, और उनके भूत-प्रेतों के संग की महिमा का वर्णन किया गया है।

यदि आप इस भजन को सुनना चाहते हैं, तो यहाँ एक सुंदर वीडियो प्रस्तुति है:


यदि आप इस भजन का PDF संस्करण, अंग्रेजी अनुवाद, या अन्य शिव भजनों की जानकारी चाहते हैं, तो कृपया बताएं। मैं आपके लिए और भी उपयुक्त सामग्री साझा कर सकता हूँ।

Here are the full lyrics of the bhajan “Dim Dim Damru Bajavela” in Hindi (Devanagari script) along with a transliteration in English.


🙏 डिम डिम डमरु बजावेला – भजन लिरिक्स

डिम डिम डमरु बजावेला,
डमरु वाले बाबा आएला।
शिव शंकर के रूप निराला,
बम बम बोल बम भोला।।

कैलाश पर्वत के निवासी,
जटाओं में गंगा बहावेला।
त्रिनेत्रों वाले देव हमारे,
डमरु से लय रचावेला।

डिम डिम डमरु बजावेला,
भक्तों के कष्ट मिटावेला।
भस्म लगाके तन पे अपने,
भोलेनाथ शरण में बुलावेला।

शिवरात्रि पर जागरण होता,
हर हर महादेव का जयकारा।
नंदी संग भूतों का टोला,
सब करते बाबा का प्यारा।


🎵 Dim Dim Damru Bajavela – Bhajan Lyrics (Transliteration)

Dim dim damru bajavela,
Damru wale Baba aayela.
Shiv Shankar ke roop niraala,
Bam Bam bol Bam Bhola.

Kailash parvat ke nivaasi,
Jataon mein Ganga bahaavela.
Trinetra wale Dev hamaare,
Damru se lay rachaavela.

Dim dim damru bajavela,
Bhakton ke kasht mitaavela.
Bhasm laga ke tan pe apne,
Bholenath sharan mein bulaavela.

Shivratri par jaagran hota,
Har Har Mahadev ka jaykaara.
Nandi sang bhooton ka tola,
Sab karte Baba ka pyaara.


🔔 Would you like:

  • 🎶 MP3 or video link of the bhajan?
  • 🌄 Image quotes or poster of these lyrics?

Just reply with “Yes, send images” or “Need audio link” and I’ll get it for you.
Har Har Mahadev! 🙏💥

error: